Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Iphone5 Pobieranie Aplikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, od wczoraj mam iphone 5 ale nie mogę założyć app id więc znacie jakieś inne aplikacje przez które mozna instalować ? i w jaki sposób przesłać przez kompa gry na iphone 5?

Opublikowano

Nigdy nie posiadałem tego telefonu , ani pewnie nie bede posiadał iphona bo za drogi jak dla mnie.A nie mozesz tak jak na normalnych pobierasz gry z np chomikuj a potem kabelkiem usb na telefon ?

Opublikowano

Możesz pobrać aplikacje ( darmową ) na komputerze i wtedy wgrywasz przez iTunes na iphone'a. Chociaż do wygrania nawet darmowej aplikacji potrzeba konta w iTunes. Tak czy siak, jak nie masz Jailbreak'a to nic nie zdziałasz, po Jailbreak'u pobierając płatna aplikacje da sie ja wygrać przez Zeusmos który notabene jest też płatny. Musiałbyś też opanować foldery z appkami w iphonie i przenosić pobraną grę z kompa do docelowego folderu aplikacji Zeusmos. Powodzenia, na twoim miejscu poczytał bym poradniki w necie jak założyć darmowe konto w iTunes i bym je założył.

Opublikowano

hmm przy kupnie zjebfona 5 powinienes miec tam w instrukcjii cos o iTunes i pierwszym ładowaniu ~ podlaczeniu do kompa... a pierw musisz zrobić jailbreaka potem cydia potem jakis app installer ;p a tak to tylko przez iTunes kupujesz/pobierasz darmowe gry i wrzucasz na telefon ~synchronizujesz, tak samo z muzyką, muzyke mozna dodawać własną a nie zakupiona z itunes

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...